Ατομική Ψυχοθεραπεία: Ο βασικός στόχος της ψυχοθεραπείας είναι να εμβαθύνει περισσότερο στον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου και να πετύχει μεγαλύτερη αναδόμηση της προσωπικότητάς του. Μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ο θεραπευόμενος καλείται να εμπιστευτεί τον θεραπευτή σε μία διαδικασία που του επιτρέπει να διευρύνει το πεδίο σκέψης του και να αναθεωρήσει τα "γιατί" που έχει σχηματίσει, μετατρέποντάς τα σε "πώς".
Ομαδική Ψυχοθεραπεία: Η ομαδική ψυχοθεραπεία έχει σκοπό να βοηθήσει τα άτομα που συμμετέχουν στην ομάδα ώστε να αντιμετωπίζουν πιο αποτελεσματικά τις συναισθηματικές τους δυσκολίες, και να επιτύχουν την προσωπική τους ανάπτυξη κι αυτογνωσία. Η δύναμη της ομάδας έγκειται στη φύση των ατόμων να μοιράζονται, να επικοινωνούν και να επιθυμούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Μέσα στην ομάδα δημιουργείται ένα περιβάλλον στο οποίο το άτομο βρίσκει ανακούφιση στην ομοιότητα με τους άλλους και μία παύση ώστε να δει καθαρά τα προβλήματα που ανακυκλώνονται και το εγκλωβίζουν.
Θεραπεία Εφήβων: Η εξέλιξη ενός ατόμου σε όλη τη διάρκεια τη ζωής του αποτελεί ένα συνεχές γεμάτο εκπλήξεις και νέες εμπειρίες. Ένα βασικό κομμάτι αυτής της εξέλιξης είναι η εφηβεία. Καθώς το παιδί ωριμάζει, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, οι απαιτήσεις των γονέων αρχίζουν να συγκρούονται με τις απαιτήσεις των παιδιών για αυτονομία, που ταιριάζει στην ηλικία αυτή. Στη συστημική θεωρία, το έργο του θεραπευτή είναι να βοηθήσει τα υποσυστήματα να διαπραγματεύονται μεταξύ τους και να προσαρμόζεται το ένα στο άλλο. Η αποτελεσματική θεραπεία των εφήβων συνιστά την παράλληλη συνεργασία με τους γονείς.
Θεραπεία Ζεύγους: Η θεραπεία ζεύγους έρχεται να βελτιώσει την επικοινωνία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που περνούν δυσκολίες. Οι δυσκολίες σε ένα ζευγάρι εμφανίζονται με συγκρούσεις και έντονα συναισθήματα απογοήτευσης ή θυμού. Μέσω της συστημικής θεωρίας, εξετάζονται οι τρόποι με τους οποίους συσχετίζεται το ζευγάρι και το μοτίβο διασύνδεσης που έχει διαμορφωθεί το οποίο περιλαμβάνει σχετικά παγιωμένες στάσεις, συναισθηματικές αντιδράσεις και συμπεριφορές. Στόχος της θεραπείας είναι να προσδιορίσουμε και να εξελίξουμε το μοτίβο συναισθηματικής συνδιαλλαγής που χρησιμοποιεί το ζευγάρι στην υπάρχουσα σχέση.
Θεραπεία μέσω διαδικτύου: Η διαδικτυακή ψυχοθεραπεία έχει αρχίσει να αναπτύσσεται και να κερδίζει έδαφος είτε συμπληρωματικά είτε αντί της δια ζώσης θεραπείας. Μερικά από τα οφέλη της θεραπείας με την χρήση των σύγχρονων μέσων (Viber, Skype ή τηλεφωνική υποστήριξη και συμβουλευτική) είναι η ευκολότερη πρόσβαση, το γεγονός ότι δε χρειάζεται να φύγετε από το χώρο σας αλλά και το μειωμένο κόστος.
Οικογενειακή Συστημική Θεραπεία: Η Οικογενειακή Συστημική Θεραπεία στοχεύει στην ενδυνάμωση του ατόμου αλλά και των σχέσεων που δημιουργεί με τα συστήματα του περιβάλλοντός του (οικογένεια, σχολείο, εργασία, κοινωνία). Το άτομο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των πλαισίων μέσα στα οποία αλληλεπιδρά. Είναι αλληλοεξαρτώμενο και αλληλένδετο με αυτά. Έτσι, στην Οικογενειακή Συστημική θεραπεία, το άτομο δεν αποκόπτεται από το περιβάλλον του αλλά μελετάται η σχέση του με αυτό καθώς η λύση για το "πρόβλημα" που εκείνο αναζητά δεν προσεγγίζεται ως θέμα του ατόμου μονάχα, αλλά σύμπτωμα που επηρεάζεται από τον τρόπο που συσχετίζεται αυτό με τα άλλα μέλη της οικογένειας ή ενός άλλου συστήματος. Κατά τη θεραπευτική διαδικασία τη θέση του ερωτήματος "γιατί" παίρνει το ερώτημα "πώς". Πώς σχετίζονται τα άτομα μεταξύ τους; Πώς αναπαράγονται συμπεριφορές και σχέσεις σε διαφορετικά πλαίσια από αυτό της οικογένειας; Πώς αντιμετωπίζουν τα άτομα την αλλαγή;